Сніжанна Олександрівна закінчила Київський педагогічний коледж імені К.Д. Ушинського у 1995 році. А у 1998 здобула кваліфікацію організатор-методист з дошкільного виховання, вихователь у Київському педагогічному університеті ім. Грінченка. Неодноразово підвищувала свою кваліфікацію (у 2004, 2009, 2013 та 2019рр) має першу категорію.

Отримала сертифікат PROMETHEUS за курс “Психологія стресу та способи боротьби з ним” у 2018 році.

 Нагороджена грамотами, серед яких: від начальника управління освіти  С.Смолянинова за сумлінну роботу в справі навчання та виховання підростаючого покоління та від начальника управління освіти С.М.Тимченко у 2013 році за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, досягнення майстерності у професійній діяльності.


5 років працює в школі Майбутнього Першокласника, де під час уроків, цікавий матеріал спочатку подається у медійному вигляді, потім закріплюється у друкованих зошитах та буквариках, використовуються фізкульт-хвилинки, руханки. Для зацікавлення дітей використовуються різні прийоми: викладання букв із шнурочків, вивчення букв також супроводжується розповіданням казок, використовується прийом перевтілення. Діти випускники приходять дякувати за якісну підготовку до школи.