Нова родина

Нова родина

Першу вчительку діти часто називають мамою. І дійсно, школа – це другий дім, місце де дитина проводить багато часу, отримує знання, формує світогляд, заводить друзів і закохується вперше. Як провідник крізь роки, поряд з дитиною іде вчитель.

Перша вчителька може надихнути вчитися, прищепити любов до навчання та кожного з навчальних предметів. Та головне, що вчителі дарують свою любов дітям. Учні стають наче рідні діточки, наче родина.

Так і я стала частиною великої родини Школи майбутнього першокласника. Перше знайомство з дітьми 4-5 років, на уроці англійської мови, пройшло активно і весело, діти з задоволенням слухали і, що головне, повторювали нові слова англійською мовою. Сучасні діти дуже швидко сприймають інформацію, тому важливо тримати темп і бути з ними “на одній хвилі”. Саме так і проходили перші заняття з найменшими. Для дітей 5-6 програма ще більш насичена і спрямована на розвиток мовлення, підготовку руки до письма та вивчення достатньої кількості слів для рівня Beginner. Під час уроків англійської мови, ми з учнями віртуально подорожували до зоопарку, розмовляли про улюблені страви та іграшки, віталися та прощалися, як справжні англійці.

Всі заняття проходили в атмосфері родинного тепла. Коли дитина почуває себе комфортно, то і нова інформація засвоюється краще, швидше і приємно проведений час, летить швидко і непомітно. І вже зовсім скоро батьки поведуть своїх дітей у перший клас, підготовленими та впевненими у своїх силах.

Віра Олександрівна, вчитель англійської мови