Нова українська школа – компетентнісне навчання

Нова українська школа – компетентнісне навчання

НУШ вже другий рік в Україні. Ця реформа має на меті багато позитивних змін у навчанні дітей, а головна ідея Нової української школи – компетентнісне навчання.

В НУШ діти часто навчатимуться граючись. Зважаючи на це, зараз батьки частіше віддають дітей у віці 6 років, а кількість учнів у класах київських шкіл досягає 30-35 дітей, досвідчені педагоги стикаються з проблемою неготовності учнів до школи, а вимоги до результатів навчання досить високі, адже за словами МОН України “У НУШ змінюються методи навчання, проте головна мета школи залишається – навчити дитину”.

Школа Майбутнього Першокласника багато років готує компетентних майбутніх першокласників. В наших міні-групах 6-12 дітей і вчитель має змогу приділити увагу кожному. Ми розвиваємо в дитині навички Людини майбутнього, викладаючи такі предмети,як логіка, розвиток мовлення, математична грамотність, навколишній світ, англійська мова, яка, до речі, є обов’язковим предметом з 1 класу в усіх загальноосвітніх школах.

Тож приймаючи рішення: чи потрібна підготовка до школи? Зважайте на те, що перехідний період реформ завжди важкий, а задача батьків – надати дитині можливість здобути якісну освіту.